Dinsdag 20 Oktober: Gestoofde varkenswang, bataatpuree, kimchi en jus van cepes. 18 Euro

Woensdag 21 Oktober: Hele Dorade, geroosterde groentes, ras el hanout saus en yoghurtdip 19 Euro

Donderdag 22 Oktober: Miso aubergine met pompoensalade en XO-sesam saus. 16 Euro

3-Gangen Stropermenu iedere vrijdag zaterdag & zondag verkrijgbaar (va. 23 oktober)

Zet het Stropermenu in een handomdraai op tafel. De Chef heeft het meeste werk al gedaan, je hoeft alleen maar een schort om te doen en de instructie te volgen. Lekker en makkelijk.

Voorgerecht: Tonijn rosbief met boemboebali, krokante kippenhuid, sojaboontjes en komkommer-citrus dressing.

Hoofdgerecht: Schelvis uit de oven, pastinaak-stampot, kalstoof en jus d’veau.

Nagerecht: Stoofpeer met karnemelk/tonka cremeux, hazelnoot en gefermenteerde appel/miso creme.

Prijs: 32 Euro p.p.

Het menu is evt uit te breiden met kleine gerechtjes van de take away, Zoal Bouillabaisse of oesters

Laat een reactie achter