SPECIALITEITENMENU

Vier heerlijke specialiteiten uit de keuken bestaande uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 43,50

Specialiteitenmenu 5 gangen 50

Specialiteitenmenu 6 gangen 56

 

STROPERMENU

Vier gangen bestaande uit voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en nagerecht  30,50

Stropermenu 5 gangen 36

 

Het is mogelijk uw specialiteiten- of stropermenu uit te breiden met een kaasselectie (supplement € 10,-)

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 2,00 per fles (0,75 lt)

VOORGERECHTEN

Gamba 17
Tempura | kerriemayonaise | Piel de Sapo | sesam kletskop

Oesters 10/3 st, 19/6 st
Fine de Normandië-Blanche

Tonijn 18
Tartaar | causa | pomodori tomaat | gepofte rode ui | chorizo | lavas | mais

Zalm 16
Americain | piccalilly | ansjovis | gerookte mayonaise | biet | balsamico

Garnalen kroketjes 12
Twee huisgemaakte kroketten | dragonmayonaise

Mosselen 14
Met saus van Tom Khakai

HOOFDGERECHTEN

Zeebaars 24
Gemarineerde linzen | curry | dragon | bataat | grapefruit | saus van rendang

Heilbot 26
Knolselderij | aardpeer | gerookte amandelen | paddenstoelen | langoustine

Mosselen 21,50
Huisgemaakte friet met twee sauzen

Kabeljauw 25
Ratatouille | mousseline | carpaccio van courgette | mossel | saffraan

Bretonse vissoep 20
Rijkgevuld | croutons | gruyère | rouille

Kalfswang 23
Aardappelrösti | kalfsjus | seizoensgroenten