SPECIALITEITENMENU

Vier heerlijke specialiteiten uit de keuken bestaande uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 43,50

Specialiteitenmenu 5 gangen 50

Specialiteitenmenu 6 gangen 56

 

STROPERMENU

Vier gangen bestaande uit voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en nagerecht  30,50

Stropermenu 5 gangen 36

 

Het is mogelijk uw specialiteiten- of stropermenu uit te breiden met een kaasselectie (supplement € 10,-)

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 2,00 per fles (0,75 lt)

VOORGERECHTEN

Gamba 16
Ceviche | taco | chermoula | avocado

Oesters 10/3 st, 19/6 st
Fine de Normandië-Blanche

Zalm 15
Gerookt | Hollandse garnalen | quinoa | witte asperge | schuim zure bom

Zeebaars 17
Avocado | wasabi | pompelmoes | wilde rijst

Garnalen kroketjes 12
Twee huisgemaakte kroketten | dragonmayonaise

Zwaardvis 16
Zoete aardappel | limoenmayonaise | papadum | cashew | peterselie

HOOFDGERECHTEN

Zalm 23
Gebakken | witte asperge | beenham | gebakken krieltjes | Hollandaise

Heilbot 26
Bloemkool | paling | sereh sperzieboon | vadouvan | verveine

Zeebaars 24
Doperwtenpesto | buikspek | venkelvinaigrette | groene asperge

Kabeljauw 25
Mascarpone | hazelnoot | beurre noisette | vlierbloesem | witte asperge

Bretonse vissoep 20
Rijkgevuld | croutons | gruyère | rouille

Kalfswang 23
Aardappelrösti | kalfsjus | seizoensgroenten