SPECIALITEITENMENU

Vier heerlijke specialiteiten uit de keuken bestaande uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 43,50

Specialiteitenmenu 5 gangen 50

Specialiteitenmenu 6 gangen 56

 

STROPERMENU

Vier gangen bestaande uit voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en nagerecht  30,50

Stropermenu 5 gangen 36

 

Het is mogelijk uw specialiteiten- of stropermenu uit te breiden met een kaasselectie (supplement € 10,-)

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 2,00 per fles (0,75 lt)

VOORGERECHTEN

Coquille 17
Ceviche | maiscreme | avocado | schuim gepofte knoflook

Oesters 10/3 st, 19/6 st
Fine de Normandië-Blanche

Zalm 15
Gerookt | Hollandse garnalen | quinoa | witte asperge | schuim zure bom

Tonijn 17
Tartaar | crumble zwarte olijf | krokant olijf | paprikamousse | komkommer

Garnalen kroketjes 12
Twee huisgemaakte kroketten | dragonmayonaise

Hamachi 18
Gerookte mousseline | witte asperge | kwartelei | dashi gel

HOOFDGERECHTEN

Zalm 23
Gebakken | witte asperge | beenham | gebakken krieltjes | Hollandaise

Heilbot 26
Citrus-dragon risotto | courgette | venkel Beurre Blanc | doperwtencreme

Zeebaars 24
Raapstelenmousseline | koolraap | prei | saus vadouvan | aardappelkrokant

Kabeljauw 25
Gnocci | saus langoustine | basilicum | aioli | cecina | kerstomaat

Bretonse vissoep 20
Rijkgevuld | croutons | gruyère | rouille

Kalfswang 23
Aardappelrösti | kalfsjus | seizoensgroenten