SPECIALITEITENMENU
Vier heerlijke specialiteiten uit onze keuken
bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht,
hoofdgerecht en een dessert...................................... 43,50
Specialiteitenmenu 5 gangen.............................. 50
Specialiteitenmenu 6 gangen.............................. 56
STROPERMENU
4-gangen bestaande uit een voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en dessert................................... 30,50
stropermenu 5 gangen ..................................... 35
Het is mogelijk uw specialiteiten- of stropermenu uit te breiden met een kaasselectie (supplement € 9,-)
WATERBELEID
Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water serveren we voor 2,00 per fles (0,75 lt)
VOORGERECHTEN
Coquille 17
Ceviche gegaard, creme van mais, avocado en schuim van gepofte knoflook
Oesters 10/3 st, 19/6 st
Fine de Normandië-Blanche. De oesters met een lichte schelp en een pittige smaak
Zalm 15
Rauw gemarineerd en gekleurd in rode kool, creme van rode kool, gekonfijte bieten, bietenketchup, cranberrycompote en een aceto balsamico vinaigrette
Tonijn 17
Rouleau van Vitello Tonato, toast van brioche, parmezaan marshmallow, ansjovistapenade, rucolaolie en gefrituurde kappers
Garnalen kroketjes 12
Twee huisgemaakte kroketjes van Hollandse garnalen met dragonmayonaise
Makreel 13
Zoet/zuur, rode quinoa salade, bietenmoyonnaise, vinaigrette van dille en granny smith appel, ingelegde komkommer en appel
HOOFDGERECHTEN
Schol 22
Met gomasio, creme van gepofte knolselderij, Du Puy linzen, gebakken knolselderij, geraspt ei, walnootolie en jus van gekarameliseerde ui
Heilbot 26
Met gratin dauphinois, creme van spitskool, hazelnootemulsie, koek van hazelnoot, spitskoolroulleaux en een jus van specerijen
Snoekbaars 23
Met toffee van aardpeer en kardemom, gerookte duxelles, bouillon van kombu en kastanje champignons, aardpeer chips en hazelnoot
Kabeljauw 25
Met bospeencreme, geroosterde bospeen, in saffraan gemarineerde koolrabi, vinaigrette van saffraan en passievrucht, fregola en een saus van mossel en baharat.
Bretonse vissoep 20
Rijkgevulde soep met rouille, croutons en gruyère.
Entrecote 28
Mooi gemarmerd 'grain fed' oceanbeef uit Nieuw Zeeland (190 gr) met aardappelrösti, seizoensgroenten en kalfsjus
