SPECIALITEITENMENU

Vier heerlijke specialiteiten uit de keuken bestaande uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 45

Specialiteitenmenu 5 gangen 51

Specialiteitenmenu 6 gangen 57

 

STROPERMENU

Vier gangen bestaande uit voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en nagerecht  32,50

Stropermenu 5 gangen 37,50

 

Het is mogelijk uw specialiteiten- of stropermenu uit te breiden met een kaasselectie (supplement € 10,-)

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 2,50 per fles (0,75 lt)

VOORGERECHTEN

Gamba 17
Tempura | kerriemayonaise | Piel de Sapo | sesam kletskop

Oesters 10/3 st, 19/6 st
Fine de Normandië-Blanche

Zeebaars 18
Ceviche | passievrucht | machua | koriander | tijgertomaat | ollucaina

Zalm 16
Americain | piccalilly | ansjovis | gerookte mayonaise | biet | balsamico

Garnalen kroketjes 12
Twee huisgemaakte kroketten | dragonmayonaise

Mosselen 14
Met saus van Kaffir

HOOFDGERECHTEN

Zeebaars 24
Knolselderij | aardpeer | gerookte amandelen | paddenstoelen | langoustine

Heilbot 26
Dashi | 5-spices buikspek | ramen | soa-sesam | paksoi | shiitake

Mosselen 21,50
Huisgemaakte friet met twee sauzen

Kabeljauw 25
Brandade van schelvis | bouillabaisse | groene kruiden | bospeen | spinazie

Bretonse vissoep 20
Rijkgevuld | croutons | gruyère | rouille

Entrecôte 30
Aardappelrösti | kalfsjus | seizoensgroenten