SPECIALITEITENMENU

Vier heerlijke specialiteiten uit de keuken bestaande uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 45

Specialiteitenmenu 5 gangen 51

Specialiteitenmenu 6 gangen 57

 

STROPERMENU

Vier gangen bestaande uit voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en nagerecht  32,50

Stropermenu 5 gangen 37,50

 

Het is mogelijk uw specialiteiten- of stropermenu uit te breiden met een kaasselectie (supplement € 10,-)

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 2,50 per fles (0,75 lt)

VOORGERECHTEN

Gamba 16
Cajun-style | coleslaw | zoete aardappel | limoen-mayo |

Oesters 9/3 st, 16/6 st
Fine de Normande l Creuses.

Tonijn 18
Schuimige gember| tamarinde | limoen | yuzu | furikaki | komkommer

kreeftensoep 11.50
Hollandse garnalen | dragon |

Garnalen kroketjes 12
Twee huisgemaakte kroketten | dragonmayonaise

Mosselen 12.50
Zeeuwse hangcultuur | tomaat | chorizo |

HOOFDGERECHTEN

Heilbot 26
Aubergine | romesco | artisjok| jus van paella | riso

Sliptongen 22.50
In roomboter | friet | salade |

Fish & Chips 18
Kabeljauw | friet | remoulade | citroen

Hele dorade 22
Geroosterd | seizoensgroenten | salsa verde

Rib-eye 24
Medium gegrild| bearnaisesaus |

Mosselen 21

Zeeuwse hangcultuur| saus | friet of brood