SPECIALITEITENMENU                               

Vier heerlijke specialiteiten uit onze keuken
bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht,
hoofdgerecht en een dessert...................................... 
43,50

Specialiteitenmenu 5 gangen.............................. 50

Specialiteitenmenu 6 gangen.............................. 56

 

STROPERMENU

4-gangen bestaande uit een voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en dessert................................... 30,50

stropermenu 5 gangen ..................................... 35

 

Het is mogelijk uw specialiteiten- of stropermenu uit te breiden met een kaasselectie (supplement € 9,-)

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 2,00 per fles (0,75 lt)

VOORGERECHTEN

Coquille 17
Ceviche gegaard, creme van mais, avocado en schuim van gepofte knoflook

Oesters 10/3 st, 19/6 st
Fine de Normandië-Blanche. De oesters met een lichte schelp en een pittige smaak

Zalm 15
Rauw gemarineerd en gekleurd in rode kool, creme van rode kool, gekonfijte bieten, bietenketchup, cranberrycompote en een aceto balsamico vinaigrette

Tonijn 17
Rouleau van Vitello Tonato, toast van brioche, parmezaan marshmallow, ansjovistapenade, rucolaolie en gefrituurde kappers

Garnalen kroketjes 12
Twee huisgemaakte kroketjes van Hollandse garnalen met dragonmayonaise

Makreel 13
Zoet/zuur, rode quinoa salade, bietenmoyonnaise, vinaigrette van dille en granny smith appel, ingelegde komkommer en appel

HOOFDGERECHTEN

Schol 22
Met gomasio, creme van gepofte knolselderij, Du Puy linzen, gebakken knolselderij, geraspt ei, walnootolie en jus van gekarameliseerde ui

Heilbot 26
Met gratin dauphinois, creme van spitskool, hazelnootemulsie, koek van hazelnoot, spitskoolroulleaux en een jus van specerijen

Snoekbaars 23
Met toffee van aardpeer en kardemom, gerookte duxelles, bouillon van kombu en kastanje champignons, aardpeer chips en hazelnoot

Kabeljauw 25
Met bospeencreme, geroosterde bospeen, in saffraan gemarineerde koolrabi, vinaigrette van saffraan en passievrucht, fregola en een saus van mossel en baharat.

Bretonse vissoep 20
Rijkgevulde soep met rouille, croutons en gruyère.

Entrecote 28
Mooi gemarmerd 'grain fed' oceanbeef uit Nieuw Zeeland (190 gr) met aardappelrösti, seizoensgroenten en kalfsjus