SPECIALITEITENMENU

Vier heerlijke specialiteiten uit de keuken bestaande uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 45

Specialiteitenmenu 5 gangen 51

Specialiteitenmenu 6 gangen 57

 

STROPERMENU

Vier gangen bestaande uit voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en nagerecht  32,50

Stropermenu 5 gangen 37,50

 

Het is mogelijk uw specialiteiten- of stropermenu uit te breiden met een kaasselectie (supplement € 10,-)

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 2,50 per fles (0,75 lt)

VOORGERECHTEN

Gamba 17
Crémeux gado gado | atjar | kokos | enoki | rijstkrokant

Oesters 12/3 st, 23/6 st
Creuse de Gillardeau, Utah Beach Normandië

Tonijn 18
Noedels | edamame | chilimayonaise | yuzu | zwarte sesam | komkommer

Zalm 16
Sake | wasabi | uienvinaigrette | gerookte soja

Garnalen kroketjes 12
Twee huisgemaakte kroketten | dragonmayonaise

Coquille 21
Serrano | granny smith | avocado | aceto balsamico

HOOFDGERECHTEN

Zeeduivel 25
Couscous | citrus | koriander | pompoen | harissa | Ras el Hanout

Heilbot 26
Bloemkool | tomaat | mangochutney | paratha | muntyoghurt | chili

Moqueca 26
Rijkgevulde Braziliaanse stoofpot | kruidenrijst

Skrei kabeljauw 25
Pompoen | komijn | vadouvan | witlof

Bretonse vissoep 23
Rijkgevuld | croutons | gruyère | rouille

Entrecôte 30
Grain fed "Ocean beef" | rode port saus | truffelpolenta | seizoensgroenten