SPECIALITEITENMENU                               

Vier heerlijke specialiteiten uit onze keuken
bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht,
hoofdgerecht en een dessert...................................... 
42

Specialiteitenmenu 5 gangen.............................. 48

Specialiteitenmenu 6 gangen.............................. 54

 

STROPERMENU

4-gangen bestaande uit een voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en dessert................................... 29,50

stropermenu 5 gangen ..................................... 34

 

Het is mogelijk uw specialiteiten- of stropermenu uit te breiden met een kaasselectie van Ton Konijn (supplement € 9,-)

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 1.50 per fles (0,75 lt)

VOORGERECHTEN

Coquille 16
Met vadouvan, couscous van bloemkool, palingmousse, creme van kappers en rozijnen, palingvinaigrette en bieslookolie

Oesters 9.50/3 st, 18.50/6 st
Fine de Normandië-Blanche. De oesters met een lichte schelp en een pittige smaak

Zalm 14
Gemarineerd in soja en ponzu, komkommersalsa met tobiko en furikake, soja shiitake, vinaigrette van sanbaizu, kaffirolie en kroepoek van zeewier

Tonijn 16
Gemarineerd in miso, gemarineerde radijs, sesam krokant en een kerrie vinaigrette

Garnalen kroketjes 11
Twee huisgemaakte kroketjes van Hollandse garnalen met dragonmayonaise

Makreel 13
Sorbet van citrus en prei, mayonaise van mosterdkiemen, piccalilly, vinaigrette van rolmops en geroosterde prei

HOOFDGERECHTEN

Schol 21
Met creme van broccoli, flan van dragon en witlof, hazelnoot emulsie, Hollandse garnalen en saus van BBQ ui

Heilbot 25
Met sous-vide gegaarde pastinaak, geroosterde spuitencrime, vinaigrette van gezouten citroen, saus van Ras el Hanout en pastinaakchip

Snoekbaars 22
Geroosterde pompoen, toffee van pompoen en kastanje, karnemelk vinaigrette en zoet zure paddenstoelen

Kabeljauw 24
Met een creme van kervel, huisgemaakte tagliatelle, spinazie en saus van chorizo en witbier

Bouillabaisse 19
Rijkgevulde vissoep met rouille, croutons en gruyère.

Entrecote 27,50
Mooi gemarmerd 'grain fed' oceanbeef uit Nieuw Zeeland (190 gr) met aardappelrösti, seizoensgroenten en kalfsjus