SPECIALITEITENMENU

Vier heerlijke specialiteiten uit de keuken bestaande uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 45

Specialiteitenmenu 5 gangen 51

Specialiteitenmenu 6 gangen 57

 

STROPERMENU

Vier gangen bestaande uit voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en nagerecht  32,50

Stropermenu 5 gangen 37,50

 

Het is mogelijk uw specialiteiten- of stropermenu uit te breiden met een kaasselectie (supplement € 10,-)

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 2,50 per fles (0,75 lt)

VOORGERECHTEN

Gamba 16
Cajun-style | coleslaw | zoete aardappel | limoen-mayo |

Oesters 9/3 st, 16/6 st
Fine de Normande, Utah Beach Normandië

Tonijn 18
Ceviche| vongole | rode ui | yuzu | tomaat | komkommer

aspergesoep 11.50
gerookte zalm | zeekraal |

Garnalen kroketjes 12
Twee huisgemaakte kroketten | dragonmayonaise

Bouchot mosselen 14
Gestoofd | tomaat | chorizo |

HOOFDGERECHTEN

Zalm 22
Witte asperges | krieltjes | ei | peterselie |

Sliptongen 21.50
In roomboter | friet | salade |

Fish & Chips 18
Kabeljauw | friet | remoulade | citroen

Hele dorade 20
Geroosterd | seizoensgroenten | salsa verde

Lamsschenkel 22
Gestoofd | tabouleh | granaatappel | feta