SPECIALITEITENMENU

Vier heerlijke specialiteiten uit de keuken bestaande uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 45

Specialiteitenmenu 5 gangen 51

Specialiteitenmenu 6 gangen 57

 

STROPERMENU

Vier gangen bestaande uit voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en nagerecht  32,50

Stropermenu 5 gangen 37,50

 

Het is mogelijk uw specialiteiten- of stropermenu uit te breiden met een kaasselectie (supplement € 10,-)

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 2,50 per fles (0,75 lt)

VOORGERECHTEN

Gamba 17
Crémeux gado gado | atjar | kokos | enoki | rijstkrokant

Oesters 12/3 st, 23/6 st
Creuse de Gillardeau, Utah Beach Normandië

Tonijn 18
Boemboe Bali | mango | longtong | kaffir | thaise vinaigrette

Makreel 16
Ceviche | mashua | tijgertomaat | passievrucht | koriander

Garnalen kroketjes 12
Twee huisgemaakte kroketten | dragonmayonaise

Mosselen 14
Met saus van Kaffir

HOOFDGERECHTEN

Zeeduivel 25
Geroosterde pompoen | furikake | gefermenteerde soja | cashew

Heilbot 26
Gebakken in miso boter | kimchi | spruiten | sereh | inktvis | noedels

Mosselen 21,50
Huisgemaakte friet met twee sauzen

Kabeljauw 25
Pastinaak | knolselderij | schorseneren | chioggia biet | sesam

Bretonse vissoep 20
Rijkgevuld | croutons | gruyère | rouille

Entrecôte 30
Grain fed "Ocean beef" | rode port saus | truffelpolenta | seizoensgroenten