Restaurant vanaf 1 juni

Vanaf 1 juni ben je weer van harte welkom! Wij kunnen niet wachten om er weer tegenaan te gaan en iedereen te verwennen.

Helaas is het door het virus (Covid-19) allemaal een beetje anders… Wij moeten ons aan de regels houden voor jou en onze veiligheid. Zo ben je onder andere verplicht om te reserveren, je moet gezond zijn en voldoende afstand bewaren. Hoe het werkt:

Wat betreft de tafelindeling: Kom je uit hetzelfde huishouden, dan zit je gewoon bij elkaar aan 1 tafel. Je mag met max. 2 personen aan 1 tafel zitten als je niet uit dezelfde huishouding komt. Even als voorbeeld; kom je met 5 vriendinnen, dan zit je aan 2 tafels met 2 personen en aan 1 tafel met 1 persoon met anderhalve meter tussen de tafels. Dat wordt gewoon iets harder praten…

Wat betreft het reserveren: Dit is verplicht. In het weekend werken wij met 2 tijd-zones. Mocht je niet gereserveerd hebben en je loopt toevallig langs… en we hebben nog plaats. Je kunt dan ter plekke reserveren door je naam, nummer en mailadres op te geven.

Wij zorgen ervoor dat De Stroper ‘corona-proof’ is en dat je met een gerust hart kunt genieten net als altijd…