Kerst bij De Stroper

Zoals de situatie er nu uit ziet, gaan wij het kerstmenu pas op de website zetten als wij zeker weten dat wij open mogen.

Ons kerstmenu voor thuis (kerstmenu@home) is een dinerbox gevuld met verse ingrediënten waarmee je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel zet. De chef heeft het meeste werk al gedaan, je hoeft alleen nog maar een schort om te doen en de instructies te volgen. De box is uitgerust met een eenvoudige handleiding. daarnaast worden er binnenkort handige filmpjes op deze pagina gezet met hoe de borden worden opgemaakt.

Het kerstmenu@home is een 4-gangenmenu die verkrijgbaar is vanaf 14 t/m 26 december voor 45 Euro p.p. Dit diner is evt ook uit te bereiden met 1 of 2 extra kleine gangen. Ook kunnen wij een wijnarrangement verzorgen voor 5 euro p.p.p gang. je kunt dan zelf bepalen bij welke gang je een bijpassend glas wijn wilt.

Het kerstmenu@home ziet er als volgt uit:

Gemarineerde tonijn met pesto van koriander en pinda, mango-papaya salade en een Thais viskoekje.

Roulleau van hoender en langoustine met saffraan-zuurkool, wortelcrime en een nage van langoustine.

Gegrilde *Griet, geglaceerde topinamboer, crème van sherry en zwarte knoflook, truffels en truffel-kroepoek. (*Het kan zijn door de aanvoer van verse griet tijdens de kerstdagen beperkt is, wij zullen er voor zorgen dat er een soortgelijk visje gevangen wordt… bv Tarbot of heilbot…)

Carrotcake met kaneelparfait, witte chocolade-yoghurtcreme, pecannoten en lauw-warme citrussaus.

Het kerstmenu kan worden afgehaald bij De Stroper maar wij kunnen hem ook bezorgen zolang dat voor ons mogelijk is. wij bezorgen gratis in de hele regio (Drechtsteden) Naar aanloop van december zal er meer info op deze pagina komen wat betreft de afhaal en bezorg momenten voor de kerstdagen.