LUNCHMENU............................. 25                           

Een snel te serveren menu dat bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie of thee na

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 1.50 per fles (0,75 lt)

GERECHTEN

Gravad lax 12
met bieten-tapenade, mierikswortel, dille en gemarineerde mosterdzaadjes

Oesters 9.50/3 st, 18.50/6 st
Fine de Normandië-Blanche. De oesters met een lichte schelp en een pittige smaak.

Garnalen kroketjes 10
Twee huisgemaakte kroketjes van Hollandse garnalen met dragonmayonaise.

12-uurtje 12
Met gerookte zalm, paling, tonijn, garnalenkroket en een kopje soep

Schol 21
Met creme van mais, mousseline van lavas, sugar snaps, bleekselderij, passievrucht en schuimige saus van groene kruiden

Snoekbaars 22
met Kentucky style gamba, muffin van zoete aardappel, ketchup van gedroogde abrikoos, coleslaw en cajun dressing

Bouillabaisse 19
met rouille, croutons en gruyere

Entrecote 27,50
"grain fed" met rösti, seizoensgroenten en kalfsjus