LUNCHMENU 27                           

Een snel te serveren menu dat bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie of thee na

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 2,50 euro per fles (0,75 ltr)

 

 

 

 

DIVERSE BROODJES (9.50)

Vers gebakken broodjes, rijkelijk belegd met o.a:

  • Gerookte Schotse zalm met bieslook en ricotta
  • Tonijnsalade met rode ui en kappertjes
  • Gerookte heilbot met aardappelsalade
  • Garnalenkroketjes met dragon-mayo

(Voor)gerechten geserveerd met brood

12-uurtje 12,50
Met gerookte zalm, tonijnsalade, gerookte heilbot, garnalenkroketje en een kopje soep

Garnalen kroketjes 12
Twee huisgemaakte kroketjes van Hollandse garnalen met dragonmayonaise.

Aspergesoep 11,50
Met gerookte zalm en zeekraal

Bouchot mosselen 14
Gestoofd met tomaat en chorizo

Oesters; Fine de Normande 9/3 st / 16/6 st

 

Hoofdgerechten

Zalm 22
Met witte aperges, krieltjes en ei met peterselie

Slibtongen 21,50
Met frieten en salade

Fish & Chips 18
Kabeljauw met friet, remoulade en citroen

Hele dorade 20
Met geroosterde groenten en salsa verde

Lamschenkel 22
Gestoofd, met tabouleh, granaatappel en feta