LUNCHMENU 27                           

Een snel te serveren menu dat bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie of thee na

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 2,50 euro per fles (0,75 ltr)

 

 

 

 

DIVERSE BROODJES (9.50)

Vers gebakken broodjes, rijkelijk belegd met o.a:

  • Gerookte Schotse zalm met bieslook en ricotta
  • Tonijnsalade met rode ui en kappertjes
  • Gerookte makreel met tomaat en ei
  • Garnalenkroketjes met dragon-mayo

(Voor)gerechten geserveerd met brood

12-uurtje 12,50
Met gerookte zalm, tonijnsalade, gerookte makreel, garnalenkroketje en een kopje soep

Garnalen kroketjes 12
Twee huisgemaakte kroketjes van Hollandse garnalen met dragonmayonaise.

Gamba 16

Cajun-style met coleslaw, zoete aardappel en limoenmayonaise.

Kreeftensoep 11,50
Met Hollandse garnalen

Zeeuwse mosselen 12.50
Gestoofd met tomaat en chorizo

Oesters; Fine de Normande 9/3 st / 16/6 st

 

Hoofdgerechten

Heilbot 25
Met aubergine, romesco, riso en jus van paella

Slibtongen 22,50
Met frieten en salade

Fish & Chips 18
Kabeljauw met friet, remoulade en citroen

Hele dorade 22
Met geroosterde groenten en salsa verde

Rib-eye  24
Medium gegrild met bearnaise saus