LUNCHMENU............................. 27                           

Een snel te serveren menu dat bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie of thee na

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we  transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 1.50 per fles (0,75 lt)

GERECHTEN

Zalm 13
klassiek geserveerd gerookte zalm

Oesters 10/3 st, 19/6 st
Fine de Normandië-Blanche. De oesters met een lichte schelp en een pittige smaak.

Garnalen kroketjes 12
Twee huisgemaakte kroketjes van Hollandse garnalen met dragonmayonaise.

12-uurtje 12,50
Met gerookte zalm, paling, tonijn, garnalenkroket en een kopje soep

Schol 22
Op de graat gebakken met remoulade en salade

Kabeljauw 22
Op de huid gebakken met Nouilly Prat saus

Bretonse vissoep 10 | 20
met rouille, croutons en gruyere

Entrecote 28
"grain fed" met rösti, seizoensgroenten en kalfsjus