Diner

SPECIALITEITENMENU

Vier heerlijke specialiteiten uit de keuken bestaande uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 45

Specialiteitenmenu 5 gangen 52.50

Specialiteitenmenu 6 gangen 60

 

STROPERMENU

Vier gangen bestaande uit voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en nagerecht  34

 

 

 

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 2,50 per fles (0,75 lt)

VOORGERECHTEN

Gamba 15
Met Dumpling van varkenssaucijs, crispy chily olie en bouillon van garnalen en paddenstoel.

Oesters         1/3/6                                 3.50/9.75/18
Fine de Normande l Creuses.

Tonijn 18
Tartaar met atjar van wortel en komkommer, emping, creme van boemboe-bali en passievrucht vinaigrette met Thaise basilicum.

Garnalen kroketjes 12
Tom Kah Kai met kentjour mayonaise.

Zeebaars 14
Sachimi met ingelegde gember, wasabi en tomasu sojasaus.

HOOFDGERECHTEN

Noordzee tong (500 gr) 42.50
A la Meunier gebakken met frietjes en remoulade.

Bouillabaisse 22.50
Rijkelijk gevuld met diverse vissoorten, zoetzure tomaatjes, rouille en basilicum.

Catch of the day dagprijs
met gekonfijte venkel, saus van lavendel en citroen en een frisse salade van venkel en crostini.

Entrecote  27
Medium gegrild met chimmichurri, bataten-muffin en chutney van geroosterde tomaat en paprika.

Kabeljauw 24

met saffraan risotto, mosselen/artisjok barigoule, nage van mosselen, cherrytomaat, amandel en groene asperge.

Zeeuwse mosselen 22.50

Pannetje, klassiek gekookt met verse frietjes en 2 sauzen.

 

Wijnbrug 1
Dordrecht

078-6130094

 

BEKIJK KAART