Diner

SPECIALITEITENMENU

Vier heerlijke specialiteiten uit de keuken bestaande uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 45

Specialiteitenmenu 5 gangen 52.50

Specialiteitenmenu 6 gangen 60

 

STROPERMENU

Vier gangen bestaande uit voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en nagerecht  34

 

 

 

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 2,50 per fles (0,75 lt)

VOORGERECHTEN

Oesters 
Spéciales de Geay, met sjalot vinaigrette en citroen.

 1/3/6                                 3.50/9.75/18

Makreel 15
Met quinoa salade, karnemelk vinaigrette, pastinaak, en en dragon.

Garnalen kroketten 13
Tom Kah Kai met kentjour mayonaise.

Dagverse sashimi 16
Ingelegde gember, wasabi en tomasu sojasaus.

 

HOOFDGERECHTEN

Noordzee tong (500 gr) 42.50
A la Meunier gebakken met frietjes en remoulade.

Bouillabaisse 19
Rijkelijk gevuld met diverse vissoorten, zoetzure tomaatjes, rouille en basilicum.

Catch of the day dagprijs
wisselend garnituur

Kalfswang  27
Gestoofd, met lavas mousseline, gemarineerde groentes, olijf

Kabeljauw 24

Met saus van paddenstoel, zoete aardappel, sous vide witlof en hazelnoot.

 

 

Wijnbrug 1
Dordrecht

078-6130094

 

BEKIJK KAART