Diner

SPECIALITEITENMENU

Vier heerlijke specialiteiten uit de keuken bestaande uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 45

Specialiteitenmenu 5 gangen 52.50

Specialiteitenmenu 6 gangen 60

 

STROPERMENU

Vier gangen bestaande uit voorgerecht, soepje, hoofdgerecht en nagerecht  34

 

 

 

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door  aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water  serveren we voor 2,50 per fles (0,75 lt)

VOORGERECHTEN

Oesters 15
Spéciales de Geay, met sjalot vinaigrette en citroen.

 1/3/6                                 3.50/9.75/18

Tonijn 15
Met bulgursalade, ras el hanoutmayonaise, dadelchutney, saffraanschuim en harissavinaigrette.

Garnalen kroketten 13
Tom Kah Kai met kentjour mayonaise.

Dagverse sashimi 16
Ingelegde gember, wasabi en tomasu sojasaus.

Mosselen 14
Saffraan saus en knoflooktoast

HOOFDGERECHTEN

Noordzee tong (500 gr) 42.50
A la Meunier gebakken met frietjes en remoulade.

Bouillabaisse 19
Rijkelijk gevuld met diverse vissoorten, zoetzure tomaatjes, rouille en basilicum.

Catch of the day dagprijs
Met kokos-pompoen crème, spicy pompoencompote, zoetzure eringi en kroepoek van alg

Entrecote  27
Medium gegrild met chimmichurri, bataten-muffin en chutney van geroosterde tomaat en paprika.

Kabeljauw 24

Met brandade, Noordzeekrab, saus nouilly prat, wilde spinazie en kruidensla.

Zeeuwse mosselen 22.50

Pannetje, klassiek gekookt met verse frietjes en 2 sauzen.

 

Wijnbrug 1
Dordrecht

078-6130094

 

BEKIJK KAART