Rondvaart de Dordtevaar

dordtevaer

 

Maak kennis met de mooie grachten van Dordrecht en kom op plekken waar je nooit eerder kon komen. Rondvaartboot de Dordtevaar is een elektrisch aangedreven open boot en is speciaal ontworpen voor de Dordtse ‘waterwandelgangen’.

Startend naast de Wijnbrug vaar je onder druppelende bruggen, langs donkere doorkijkjes en kolossale pakhuizen. Je komt ogen tekort, zeker als de Dordtevaar vervolgens koers zet naar de Oude Maas. Je bevindt je op het middelpunt van de Europese scheepvaartroute (op de kruising met de Beneden Merwede en de Noord). Tijdens de rondvaart, die een klein uur duurt, krijg je informatie over de verschillende bezienswaardigheden.

 

OPSTAPPLAATS

De rondvaart begint en eindigt naast de Wijnbrug (bij restaurant de Stroper)

 

RESERVEREN EN BOEKEN

Plaatsen kun je reserveren en online betalen  via: www.dordtevaar.nl  Voor het boeken van een hele boot kan de aanvraag via onze mail: mail@destroper.nl of via: restaurant de Stroper, telefoonnummer 078-6130094.

Het getij en de weersomstandigheden kunnen van invloed zijn de op duur van de rondvaart en het al dan niet varen van de boot. De boot is helaas niet geschikt voor rolstoelen.