Adres:
Wijnbrug 1
3311 EV Dordrecht

Telefoonnummer:
078 613 0094

Mailadres:
mail@destroper.nl

Bereikbaarheid en ligging

Omdat ons  restaurant midden in het oude centrum is gevestigd, en daarom in  “autoluw-gebied” ligt, kan je het best parkeren in een van de aangegeven parkeergarage’s. De aangegeven routes hieronder komen uit op de rotonde van de spuiboulevard waar de 3 parkeergarages worden aan gegeven.

Vanuit Breda
Neem de A16 richting Rotterdam. Neem afslag 21 (Dordrecht-centrum) en volg de Laan der Verenigde Naties naar links richting Dordrecht centrum en ga bij de verkeerslichten rechtsaf (Laan der Verenigde Naties). Ga onder het spoor door en daarna rechts af de Korte Parallelweg op. Volg deze weg tot de verkeerslichten. Sla links af de Johan de Wittstraat in. Tot voorbij de volgende verkeerslichten kom je uit bij de rotonde

Vanuit Rotterdam
Neem de A16 richting Breda. Kies bij de Drechttunnel de rechter tunnelbuis. Neem afslag 21 (Dordrecht Centrum) en ga bij de verkeerslichten rechtsaf (Laan der Verenigde Naties). Ga onder het spoor door en daarna rechts af de Korte Parallelweg op. Volg deze weg tot de verkeerslichten. Sla links af de Johan de Wittstraat in. Tot voorbij de de volgende verkeerslichten kom je uit bij de rotonde.

Vanuit Gorinchem
Neem de A15 richting Rotterdam. Neem afslag 23 (Papendrecht) en ga linksaf de N3 op richting Papendrecht. Neem na 4,5 km de afslag Corridor. Ga linksaf en vervolgens rechtsaf de Krommedijk op. Ga na het spoor direct links de Transvaalstraat in. Neem op de rotonde de 2e afslag naar Burgemeester de Raadtsingel en sla daarna rechtsaf naar Stationweg. Ga bij de verkeerslichten naar rechts. Tot voorbij de volgende verkeerslichten kom je uit bij de rotonde.

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig. Op 5 minuten lopen bevinden zich drie parkeergarages.

Parkeergarage P1 Drievriendenhof

Korte Kolfstraat 235

3311 XK Dordrecht

€ 1,- per 28 minuten

Parkeergarage Veemarkt

Van Godewijckstraat 11

3311 GX Dordrecht

€ 1,60 per uur overdag en tijdens evenementen

Vanaf 18.00 uur € 1,60 voor de gehele duur. Op koopavond (donderdag) geldt dit tarief na 21.00 uur.

Parkeergarage Achterom

Achterom 56

3311 KC Dordrecht

€ 2,10 per uur

Met het openbaar vervoer

Vanaf station C.S. loop je richting centrum over de Johan de Wittstraat rechtdoor, tot bijna aan het einde bij de visbrug. vlak voor de visbrug neem je de voorstraat rechts van je en loop dan ( ongeveer 500 mtr)  tot aan de 2e brug links.  hier bevind zich de stroper.

Wijnbrug 1
Dordrecht

078-6130094

 

BEKIJK KAART