LUNCHMENU 27
Een snel te serveren menu dat bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie of thee na
WATERBELEID
Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water serveren we voor 2,50 euro per fles (0,75 ltr)
DIVERSE BROODJES (9.50)
Vers gebakken broodjes, rijkelijk belegd met o.a:
- Gerookte Schotse zalm met bieslook en ricotta
- Tonijnsalade met rode ui en kappertjes
- Gerookte makreel met tomaat en ei
- Garnalenkroketjes met dragon-mayo
(Voor)gerechten geserveerd met brood
12-uurtje 12,50
Met gerookte zalm, tonijnsalade, gerookte makreel, garnalenkroketje en een kopje soep
Garnalen kroketjes 12
Twee huisgemaakte kroketjes van Hollandse garnalen met dragonmayonaise.
Gamba 16
Cajun-style met coleslaw, zoete aardappel en limoenmayonaise.
Kreeftensoep 11,50
Met Hollandse garnalen
Zeeuwse mosselen 12.50
Gestoofd met tomaat en chorizo
Oesters; Fine de Normande 9/3 st / 16/6 st
Hoofdgerechten
Heilbot 25
Met aubergine, romesco, riso en jus van paella
Slibtongen 22,50
Met frieten en salade
Fish & Chips 18
Kabeljauw met friet, remoulade en citroen
Hele dorade 22
Met geroosterde groenten en salsa verde
Rib-eye 24
Medium gegrild met bearnaise saus