Lunch

Voorgerechten

Salade Nicoise met verse tonijn. . . . . . . . . . . . . . . . . . .18

Vitello Tonnato (kalfsrosbief met tonijnmayo) . . . . . . . .14

Tempura Gamba met Kerrie, dashi en sesam . . . . . . . . .15

Aspergesoep met Hollandse garnalen . . . . . . . . . . . . . .12

Hoofdgerechten

Zalm met doperwtenpesto, kriel, venkel, hollandaise . . .20

Kabeljauw, kruidenkorst, mousseline, botersaus . . . . . .22

Buikspek, Picallili van knol, bloemkool, dragonjus . . . . .19

Fish & Chips, remoulade, citroen . . . . . . . . . . . . . . . . . 15

Een 2-gangen keuzemenu van bovenstaande gerechten 29,50 p.p.

WATERBELEID

Wij hebben gekozen voor een duurzaam waterbeleid door aanschaf van een waterfilterinstallatie. Zo verminderen we transport en glasverbruik. Gekoeld plat of bruisend water serveren we voor 2,50 euro per fles (0,75 ltr)

Desserts

Appel-kruimeltaart met slagroom . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5

Tartelette met aardbei, rabarber en witte choco . . . . . . 10

Parfait, granny smith, lavendel, boerenjongens, hangop 11

Kaas, 4-soorten, kletsenbrood, appelstroop . . . . . . .12,50

Overige lunch/borrel

Fine Claire oesters per 1, 3 of 6 stuks . . 3,50 / 9,75 / 18

Stroper 12-uurtje . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15,50

Brood, makreelrilette, aioli, boter . . . . . . . . . . . . . . . .8,50

Torpedogarnalen 5 stuks . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .10

Stroper Borrelplank (voor 2 personen) . . . . . . . . . . . . .40

Seafood bucket (voor 2 personen) . . . . . . . . . . . . . .39,50

Wijnbrug 1
Dordrecht

BEKIJK KAART