Rondvaart de Dordtevaar

dordtevaer

 

Maak kennis met de mooie grachten van Dordrecht en kom op plekken waar je nooit eerder kon komen. Rondvaartboot de Dordtevaar is een elektrisch aangedreven open boot en is speciaal ontworpen voor de Dordtse ‘waterwandelgangen’.

Startend naast de Wijnbrug vaar je onder druppelende bruggen, langs donkere doorkijkjes en kolossale pakhuizen. Je komt ogen tekort, zeker als de Dordtevaar vervolgens koers zet naar de Oude Maas. Je bevindt je op het middelpunt van de Europese scheepvaartroute (op de kruising met de Beneden Merwede en de Noord). Tijdens de rondvaart, die een klein uur duurt, krijg je informatie over de verschillende bezienswaardigheden.

Vanaf 9 april vaart de Dordtevaar weer! Gezien de omstandigheden met corona hebben wij de dagen en tijden waarop wij varen aangepast. Hou deze pagina daarom in de gaten, bij mooi weer zetten wij meerdere dagen open. Wij starten voor de maand april met de weekend dagen: vrijdag, zaterdag en zondag van 12 tot en met 16:00 uur. De afvaart is ieder heel uur vanaf de wijnbrug. Wij kunnen maar met maximaal 10 personen varen in plaats van 40. Reserveren is verplicht per 2 personen. Reserveren kan via de mail of telefonisch. Er zal een gezondheids-check plaatsvinden en de zitplaatsen worden door ons aangewezen. De kosten bedragen € 10,- p.p. Kinderen onder de 12 jaar € 8,- (gelieve gepast te betalen) Zeer binnenkort kan er via een nieuwe website waar online gereserveerd en betaald kan worden.

Vaar data april:

(week 14) 9, 10 en 11

(week 15) 16, 17 en 18

(week 16) 23, 24 en 25

( week 17) 30 april, 1 en 2 mei